ANKARA / ÇANKAYA - Çankaya Faik Güngör Anadolu İmam Hatip Lisesi

Çankaya Faik Güngör Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
İlk Adım Mahallesi Selimiye Caddesi 23/A Emniyet Genel Müdürlüğü Yanı Yukarı Ayrancı / Çankaya / ANKARA
Vizyon
Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Dini asıl kaynaklarından bulup ortaya çıkaran ve doğru bilgiye ulaşan; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve farklı görüşlere saygı duyan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretim Şekli :Tam Gün
Ulaşım
Kızılay Güvenpark´tan geçen Dikmen, Öveçler, Sokullu, Minibüs ve Otobüsleri Okulumuzun 100 metre yakınından geçer.
Servis var.
Okulumuz İlkadım Mah. Emniyet Genel Müdürlüğünün hemen karşısındadır.
Okulumuz Kızılay merkeze 2.5 km uzaklıktadır
TEAKWONDO, GÜREŞ